Sonax Keramisk Coating CC36 sæt

DKK 799

9 på lager

Varenummer (SKU): 87 236941540 Kategori:
Beskrivelse

Keramisk Coating CC36 sæt til langtidsbeskyttelse af lak
Glashård, men alligevel fleksibel langtidsbeskyttelse af lak med ekstrem modstandsdygtighed overfor vejrpåvirkninger som UV-stråling og syreregn, men også mod aggressive miljøpåvirkninger, fx fra vejsalt, tjære-, vej- og industriforurening. Overfladen bliver ekstremt vandafvisende (hydrofob). Den keramiske beskyttelseslag har en snavsafvisende virkning og på samme tid har den en nem rengørende effekt. Den giver intensiv farveopfriskning og farvedybde. Påføring består af to-trins forsegling i et sæt med lakforberedelse og applikationssvampe. Den har en levetid på op til 36 måneder med årlig service af en autoriseret CC36-partner. Velegnet til: blank og mat lak samt folier/delfolier.

Yderligere information
Vægt 1200 g
Størrelse 250 × 150 × 100 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.