Soft99 The King of Gloss Light

DKK 219

59 på lager

Varenummer (SKU): 99 00171 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

King OF Gloss – voks til hvide/lyse biler giver en dyb glans.
Kongen af glans er vendt tilbage! Hård voks, der giver en fantastisk glans og beskytter bilens lak. Produktet styrker også effekten af hydrofobe belægninger. Glansens holdbarhed varer op til tre måneder. Med Soft99 King of Gloss, så får man altså en super lakbeskyttelse. Det betyder at din lakbeskyttelse bliver ekstremt holdbar, modstandsdygtig, hydrofobisk = nem og hurtig vedligeholdes af lakken.

Sådan skal det bruges:

  • Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl.
  • Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl.
  • Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast.
  • Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt.
  • Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.