Soft99 New Scratch Clear Wax-Mirror Finish-P&M

DKK 175

18 på lager

Varenummer (SKU): 99 00419 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

New Scratch Clear Wax- Mirror Finish P&M – lakrensen der beskytter og genopretter blankheden i lakken!
Med dette produkt kan du fjerne ridser og anvende voks til selv de mest delikate dele af bilen ved hjælp af en klud. Den nyudviklede formel af mikro partikler fjerner ridser fra overfladen i et øjeblik, mens der skabes en beskyttende belægning af voks. Derudover giver den nye Scratch Clear Wax dig mulighed for at opnå en spejlglans effekt, der genopretter bilens tidligere glans!
Sådan skal det bruges:

  • Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl.
  • Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl.
  • Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast.
  • Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt.
  • Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.