Soft99 Hydro Gloss Wax Water Repellent Type

DKK 249

15 på lager

Varenummer (SKU): 99 00532 Kategori:
Beskrivelse

Hydro Gloss Wax Water Repellent Type – forny din bil glans med denne ultimative voks.
Voks med formel baseret på vand uden opløsningsmidler, der er skadelige for kvarts eller keramik på din bil. Regenerer belægningen med Hydro Gloss voks, som vil skabe et beskyttende hydrofobt lag og give bilen glans. Voksen påføres nemt takket være den vedhæftede mikrofiber klud, så du kan øjeblikkeligt nyde de fantastiske resultater!
Sådan skal det bruges:

  • Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl.
  • Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl.
  • Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast.
  • Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt.
  • Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.