Soft99 Glaco W Jet Strong – rudeforsegling

DKK 119

26 på lager

Varenummer (SKU): 99 04169 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Soft99 Glaco W Jet Strong – er rudeforsegling bare gjort nemt

Glaco W Jet Strong  er en rudeforsegler, du på ingen tid kan påføre din bils ruder – og i alt slags vejr. I regnvejr sprayes den eksempelvis på forruden, hvorefter du lader vinduesviskerne køre nogle gange over ruden, så det forseglende produkt fordeles. På den måde er din forrude forseglet de næste mange måneder – bliver det nemmere? Næppe!

Fordi udsynet er klart det vigtigste

Nu beskyttes bilruder ikke kun for sjovs skyld, heller ikke fordi det bare er fedt at se, når vandet perler af. Nej, det vigtigste er sikkerhed. Og med et godt udsyn ud af forruden har vi også den bedst mulige sikkerhed i trafikken.

Den hurtige vej

Er du typen, som bare ikke har den halve time en forsegling kræver, og dernæst 12 timer til at lade produktet hærde, så er Glaco W Jet Strong det, du skal have. Produktet kan bruges hvor som helst og når som helst. Ideelt at have med på langfart, eller hvis ferien går sydpå med fire hjul og en masse opbakning. Genialt lige at have liggende i en dørlomme eller handskerummet. Behandlingen giver en vandafvisende glasoverflade, der holder i op til tre måneder.

Anvendelse:

I tørvejr:

  1. Sørg for at din forrude er nyvasket og helt tør. Du kan med fordel benytte Racoon Glass Cleaner til den indledende rengørung.
  2. Omryst flasken med Glaco W Jet Strong og fordel produktet jævnt udover hele forruden.
  3. Med en fugtig mikrofiberkuld fordeler du produktet ud på hele forruden. Og så er du ellers klar til at køre ud i trafikken – nu med forseglet forrude.

I regnvejr: 

  1. Kør dine viskerblade henover ruden et par gange – det tager det værste skidt
  2. Ryst flasken med Glaco W Jet Strong og fordel indholdet jævnt udover hele forruden.
  3. Lad dine viskerblade køre henover ruden nogle gange. Det fordeler produktet, som danner forseglingen, jævnt. Og sådan bliver du ellers klar til at fortsætte ud i regnvejret nu med forseglet forrude, der skyr vandet fra oven.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.