Soft99 Glaco Roll On Large – glasforsegling

DKK 119

43 på lager

Varenummer (SKU): 99 04107 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Sådan beskytter du bilruder med en kraftig vandafvisende belægning.

Glaco Roll-on laver en vandafvisende hinde på alle ruder og spejle. Den smarte og praktisk designede emballage gør, at produktet er nemt og hurtigt at påføre.

Den ultra vandafvisende belægning, som påføres bilruden, gør kørsel i regnvejr mere sikker. Man kan sige, at produktet danner nogle “usynlige viskerblade” på din bils forude, som gør, at vandet på ruderne allerede fra 45 km/t skyr af ruden. En super ”sidegevinst” er, at belægningen desuden forhindrer is i at danne sig på en Glaco-behandlet rude i vinterhalvåret.

Indholder: 120 ml.

Vejledning:

1. Inden behandling med Glaco-produktet rengøres glasfladerne ved at vaske dem grundigt med en pH-neutral shampoo, dernæst tørres de ønskede flader for derefter at blive desinficeret ved hjælp af ler, rengøringsmidler eller andre produkter af denne type. Du opnår det bedste resultat med Glaco-produkter, hvis glasset renses ved hjælp af Glass Compound Z eller andre Glaco-rengøringsmidler.

2. Kontrollér at glasfladen er tør, inden du påfører produktet.

3. Fjern hætten og fordel produktet på glasoverfladen med krydsbevægelser.

4. Vent til det hvide bundfald fra produktet kan ses på overfladen.

5. Polér resten med en lidt fugtig mikrofiberklud.

Tip: Produktet virker med det samme efter behandlingen. Men! Vil du opnå det bedste resultat med Glaco-glasforseglingen fra Soft99, bør du lade bilen stå et sted, hvor forruden ikke får vand i 12 timer efter behandlingen.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.