LEVERINGSTID 7-10 DAGE

Soft99 Glaco Mirror Coat Zero(T)

DKK 95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 99 10309 Kategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Glaco Mirror Coat Zero – Soft99 coating er til dine sidespejle.

Produktet skaber en usynlig men superfin belægning, som forhindrer vanddråber i at lægge sig på overfladen af bilens spejle. Det betyder, at regn og vand omgående løber af bilens spejle, selv når bilen holder stille.

Produktet er kun beregnet til sidevinkelspejle. Du skal derfor være obs på, at produktet er ikke egner sig til at blive brugt på forruder eller andre glasoverflader.

Indhold: 40 ml. Hvilket er nok til 10 behandling af spejle i målene 10×15 cm.

Vejledning:

1. Forbered spejlfladerne til behandlingen ved at vaske dem grundigt med en pH-neutral shampoo. Tør efter og desinficer glasoverfladen ved hjælp af ler, rengøringsmidler eller andre lignende produkter. Du opnår det bedste resultat med Glaco-produktet, hvis glasset renses ved hjælp af Glass Compound Z eller Glaco-rengøringsmidler.

2. Sprøjt og fordel produktet jævnt fra en afstand af ca. 15 cm fra spejlet. Vi anbefaler, at spejlhuset dækkes af med et kartondæksel på den måde undgår du, at produktet rammer andre dele bilen.

3. Lad produktet tørre i 1,5 timer uden at berøre den beskyttede overflade.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.