Soft99 Fusso Coat 12 Months Wax – mørke biler

DKK 275

96 på lager

Varenummer (SKU): 99 10332 Kategori:
Beskrivelse

NY Fusso Coat 12 Months  – holdbar coating med Teflon (PTFE-teknologi) – ultra vandafvisende til biler i mørke nuancer.
Produktet danner en hydrofob beskyttende belægning, der varer i op til 12 måneder. Takket være specielle fluorpolymerer forhindrer belægningen ophobningen af snavs og hjælper med at dræne vand væk. Lakken bliver mere modstandsdygtig overfor kalk, sur regn og blokerer UV stråler, der forårsager misfarvning.

Sådan skal det bruges:

  • Vask bilen grundigt med en god autoshampoo såsom Green Mamba, Extreme Gloss Shampoo m.fl.
  • Lakkens skal renses for tjære, flyverust, kalk og andet fastgroet skidt med Rust Remover, Intensiv Tjærefjerner, Water Spot Remover, m.fl.
  • Lakken skal være helt tør og ikke for varm inden påføring. Påfør kun i skygge, så produktet ikke brænder fast.
  • Det er absolut ikke en fordel at påføre et tykt lag – produktet virker bedst ved påføring af et tyndt ensartet lag overalt.
  • Lad det arbejde på lakken i 5-15 min. (alt efter temperaturen) og tør så grundigt efter med en kort-håret mikrofiberklud. Til det kan du med fordel vælge Sonax Ultra fin eller Racoon Mikrofiber klude.
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.