Rupes iBrid nano Bigfoot, Long Neck, LUX Kit

DKK 6.881

25 på lager

Varenummer (SKU): 60 HR81MLLUX Kategori:
Beskrivelse

Rupes iBrid Nano polermaskine med lang hals – LUX-sæt
Rupes iBrid Nano polermaskine har meget alsidighed, og er både kompakt, ergonomisk og let-vægtig. iBrid Nano er det ultimative værktøj, som giver brugeren mulighed for at arbejde på områder, som normalt er vanskelige at nå, smalle områder, indviklede detaljer og alle de overflader, hvor et ledningsværktøj i almindelig størrelse ikke fungerer. Polermaskinen har 3 forskellige funktionelle bevægelser; 3mm random orbital, 12 mm random orbital og roterende bevægelse. Bevægelserne kan kombineres med en række puder og børster, som passer til de forskellige opgaver, hvor maskinen kan anvendes.
iBrid Nano polermaskine er tilgængelig med to forskellige længdeindstillinger; HR81M med kort hals og HR81ML med lang hals.

Yderligere information
Vægt 5700 g
Størrelse 410 × 310 × 240 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.