Rupes D-A Ultra Fine Trial Kit, 4 dele, 150 mm

DKK 665

Leveringstid 7-10 dage

Varenummer (SKU): 60 9.UFINE150KIT Kategori:
Beskrivelse

Trial Kit DA ULTRA-FINE med 150 mm polerpude
Dette trial kit med DA ULTRA-FINE er en samling af Rupes efterbehandlingsprodukter, som giver ultrafin finish, og som er designet til at producere den højest mulige optiske klarhed og refleksionsevne, når det anvendes med Rupes BigFoot poleringssystem. DA ULTRA-FINE kan anbefales uanset om målet er at opnå niveauer af showglans, eller om der arbejdes på meget sarte malingssystemer med mindre defekter.
Det avancerede ultrafine efterbehandlingsmiddel, UNO PURE, passer perfekt sammen med de hvide DA ULTRA-FINE Foam Pads, når der skal leveres utrolige resultater. Sætter inkluderer også en dobbeltsidet premum mikrofiberklud, som gør den endelige aftørring let og glat.
DA ULTRA-FINE Trial Kit er tilgængelig i 2 forskellige versioner; 180 mm polerpude og 150 mm polerpude.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.