Rupes D-A Fine Trial Kit, 4 dele, 180 mm

DKK 825

12 på lager

Varenummer (SKU): 60 9.FINE180KIT Kategori:
Beskrivelse

Trial Kit DA FINE med 180 mm polerpude
Dette trial kit med DA FINE inkluderer Rupes produkter, som er designet til at fjerne moderat til lette overfladedefekter, og samtidig efterlader de fleste malingssystemer med en højglans finish. Kombinationen ved DA FINE giver et imponerende niveau for fjernelse af defekter og en utrolig høj finishkvalitet med let aftørring. De inkluderede produkter er sikre i værkstedet og fungerer godt på klar belægning, et-trins malinger, gelcoat, lak med flere. DA FINE produkterne tilbyder en utrolig ydeevne på BigFoot Dual-Action Random Orbital og Geardriven Orbital værktøjer, men kan også arbejde på ethvert mærke af Dual-Action Orbital værktøjer. I de fleste tilfælde forbedrer DA-systemet ydeevnen og reducerer vibrationen hos andre poleringsmaskiner.
DA FINE Trial Kit er tilgængelig i 2 forskellige versioner; 180 mm polerpude og 150 mm polerpude.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.