Rupes D-A Coarse Trial Kit, 4 dele, 150 mm

DKK 865

5 på lager

Varenummer (SKU): 60 9.COARSE150KIT Kategori:
Beskrivelse

Trial Kit DA COARSE med 150mm polerpude
Dette trial kit med DA COARSE inkluderer en højtydende kombination af Rupes produkter, som er designet til maksimal effektivitet, når moderate til svære overfladedefekter skal rettes. Den hurtigskærende og sikre kombination af produkter til værkstedet er ideel til teknikere, som ønsker hurtig fjernelse af defekter, en jævn brugeroplevelse, lav støvdannelse, let aftørring og højglans finish. DA COARSE produkterne tilbyder en utrolig ydeevne på BigFoot Dual-Action Random Orbital og Geardriven Orbital værktøjer, men kan også arbejde på ethvert mærke af Dual-Action Orbital værktøjer. I de fleste tilfælde forbedrer DA-systemet ydeevnen og reducerer vibrationen hos andre poleringsmaskiner.
DA COARSE Trial Kit er tilgængelig i 2 forskellige versioner; 180 mm polerpude og 150 mm polerpude.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.