Back

Ratinterface til Audi A3 8P 2003-2012 både Fakra og ISO

DKK 1.099

Leveringstid 7-10 dage

Varenummer (SKU): 260 CTSAD00C.2AA Kategori:
Beskrivelse

Interface til rat betjening til Audi A3 2003-2012
Dette interface til rat betjening til Audi A3, giver mulighed for at opgradere til en eftermonteret head unit, og på samme tid bevare de fabriksmonterede rat- og telefonknapfunktioner, samt de originale funktioner som dato, tid og temperaturvisning. Interfacet indeholder både ISO- og Quadlock-tilslutningsledninger med RCA-tilslutning.
Den er beregnet til ikke-forstærkede, halvt-forstærkede eller BOSE-forstærkede systemer, og ikke til modeller med digital-forstærkning. Antenne er inkluderet. Bemærk, nye radioer skal have stik til RCA-lydudgang. Stemmestyring er tilgængeligt med software opdatering (SWCREEFLASHER). Interfacet giver dig mulighed for at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen, hvilket bidrager til en mere sikker kørsel.

Plug and Play funktion, ingen klipning af ledninger
Bevarer originale telefonknapfunktioner
Opdateres via USB
CAN-Bus
Udgange til parkeringsbremse, bakgear og hastighedspuls
Bevarer tændings- og belysningssystemet

Yderligere information
Vægt 300 g
Størrelse 250 × 150 × 75 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.