DEFA eRange ACC eRange amp adjust Kit

DKK 2.920

Leveringstid 7-10 dage

Varenummer (SKU): 726 707824 Kategori:
Beskrivelse

DEFA eRange ACC eRange amp adjust Kit
Konfigurations kit til alle eRange-ladestationer. Kittet består af en lille applikation beregnet til pc/Windows, og en USB- grænseflade til seriel kommunikation. Ladeanlægget projekteres og tilpasser ladestationen til den effekt, der er tilgængelig lokalt.
Ladestationens adresse, RFID-adresse og energimåler indstilles ved installation af anlæg med flere ladeudtag. Det er et utrolig praktisk værktøj til brugere, der monterer ladestationer og særligt ladeanlæg.
USB til RS485-grænseflade. Den er kun egnet til pc, ikke til Mac. Kabler, USB-driver og programmer, der passer til ABL- ladestationer, er inkluderet i sættet. Sættet benyttes også til konfiguration ved anlæg med flere ladeudtag.

Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.