Da fine, high performance fine compound gel 5 l, 1 stk.

DKK 1.688

Leveringstid 7-10 dage

Varenummer (SKU): 60 9.DAFINE5L Kategori:
Beskrivelse

Rupes DA-Fine blandingsgel – 5 ltr.
Rupes DA-Fine er resultatet af omfattende afprøvning for at udvikle en fin polering, der kombinerer mærkbar skæreydelse med imponerende finish. Den egenudviklede formel, der er udviklet og blandet internt af Rupes, er designet til at fungere med Dual Action poleringsmaskiner, inklusive både random orbital og geardrevne værktøjer. Farvekoordineret til Rupes-gule skum-, uld- og mikrofiberpuder leverer DA-Fine fremragende fejlfinding, utrolig høj finishkvalitet og en super let aftørring for fremragende brugeroplevelse. DA-Fine repræsenterer det perfekte andet poleringstrin, efter DA-Coarse, på næsten alle typer malet, ”gelcoat” eller lakeret finish, eller som en selvstændig løsning til let polerings behov.

Yderligere information
Størrelse 360 × 210 × 250 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.