TILBUD

CTEK lader multi mxs 7.0 12 volt

DKK 1.052 DKK 995

11 på lager

Varenummer (SKU): 56 731 Kategorier: , ,
Beskrivelse

CTEK MXS 7.0 Batterilader

MXS 7.0 er perfekt til opladning af større batterier, som du finder i biler, både, campingvogne mm.

MXS 7.0 er en fuldautomatisk 8-trins intelligent-oplader, der leverer 7A til 12V batterier fra 14-150Ah, og som også er velegnet til vedligeholdelsesopladning på stillestående biler op til 225Ah.

Derfor er laderen også velegnet til opladning af større batterier som f.eks i campingvogne, autocampere og i personbiler. Disse køretøjstyper kræver ofte funktioner, der kan løse en lang række forskellige batterirelaterede problemer.

Opladeren laver til start en batteridiagnose, for at konstatere, om dit batteri kan modtage og holde til en opladning. Hvis den finder problemer med batteriet, kan den fikse dem ved hjælp af en speciel Recond-funktion til redning og reparation af ødelagte og dybt afladede batterier. Den indeholder desuden et vinterprogram til opladning i koldt vejr og en AGM option. MXS 7.0 kan også bruges som strømforsyningskilde for 12V udstyr op til 25A.

  • Helautomatisk ‘tilslut og glem’ opladning
  • AGM, normale og Recond-programmer
  • Oplader batterier op til 150Ah
  • Strømforsyning til 12V udstyr op til 25A
Yderligere information
Vægt 1108 g
Størrelse 280 × 190 × 60 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.