Britax Römer BABY-SAFE 2 i-SIZE med FLEX BASE

DKK 2.970

2 på lager

Varenummer (SKU): 181 2000029705 Kategorier: , ,
Beskrivelse

BABY-SAFE 2 I-SIZE MED FLEX BASE

BABY-SAFE 2 i-SIZE-babyautostol ledsager dit barn fra fødslen til 15-måneders alderen (40 – 83 cm, 0 – 13 kg). Aftagelig indsats til nyfødte og fladtliggende teknologi sikrer en ergonomisk stilling til dit spædbarn.

Leveres inkl. isofixbase: BABY-SAFE 2 i-SIZE i kombination med i-SIZE FLEX BASE er blevet testet af ADAC (ADAC Online 10/2018) med bedømmelsen ”GOD” – karakter 1,7.

  • Godkendelse: i-Size (R129).
  • Køreretning: Bagudvendt montering.
  • Farve: Cosmos Black.
  • Mål (H x B x D): 58 x 44 x 67 cm.
  • Vægt: 4.8 kg.

MASSER AF PLADS – FRA FØDSEL TIL 15 MÅNEDER

BABY-SAFE2 i-SIZE er designet til at overholde de nye bestemmelser for autostole ECE R129 (i-Size) og passer til børn fra nyfødte op til 15 måneder, helt op til en højde på 83 cm.

Babyautostolen har en indsats til nyfødte, som giver ekstra støtte og desuden er energiabsorberende i tilfælde af en kollision. Indsatsen kan fjernes, og højden på hovedstøtten kan justeres, efterhånden som dit barn vokser.

KAN SÆTTES PÅ BASE

For de øjeblikke, når din baby sover godt og du er nødt til at tage babyen ud af eller sætte den ind i bilen uden at baby forstyrres vil du virkelig værdsætte babyautostolsbasen. Når basen er monteret i bilen, kan du let fastgøre eller tage babyautostolen af uden besvær med et enkelt klik og uden at forstyrre din baby.
BABY-SAFE2 i-SIZE med FLEX BASE kan bruges på i-Size kompatible siddepositioner i bilen og de fleste biler med ISOFIX (Tjek venligst FIT FINDER® eller køretøjslisten).

KAN FASTGØRES MED SIKKERHEDSSELE

Babyautostolen kan monteres med bilens 3-punkts-sikkerhedssele.
Denne mulighed er praktisk, hvis du skal flytte autostolen til forskellige biler, der ikke alle har ISOFIX-forankringspunkter. Seleføringen på autostolen hjælper dig til at montere autostolen korrekt. Tjek bilejerens instruktionsbog for at finde egnede siddepositioner.

PATENTERET LIG-FLADT-TEKNOLOGI, DER GIVER SIKKERHED OG KOMFORT

Når det handler om at køre i bil med små nyfødte, ved vi, at det kan være svært at afgøre, hvilken liggestilling der er bedst for dem. Da en lille babys muskler ikke er så udviklede, er en mere fladtliggende stilling bedre for barnet, mens en mere oprejst stilling er sikrere i tilfælde af en kollision.

BABY-SAFE2 i-SIZE har Britax Römers patenterede lig-fladt-teknologi – en løsning, der er meget nem at bruge. Britax Römers patenterede integrerede hvilemekanisme giver dig mulighed for at justere liggestillingen i forhold til barnets højde. Stillingen ændres automatisk, når hovedstøtten justeres, så pladsen øges i takt med, at dit barn vokser. Skulderstropperne justeres også automatisk, når hovedstøtten justeres.

Giver mulighed for at placere nyfødte i en mere behagelig og mere ergonomisk stilling.

Du opnår desuden en endnu bedre liggestilling for dit barn, når du bruger autostolen sammen med BABY-SAFE i-SIZE-FLEX BASE.

INDIKATOR TIL KONTROL AF KORREKT TILPASNING

Farveindikatoren skifter fra rød til grøn, når stolen er monteret korrekt.

INDSATS TIL NYFØDTE

Specialdesignet indsats til at give ekstra støtte til nyfødte babyer medfølger.

LET JUSTERBAR HOVEDSTØTTE OG SELE

Den polstrede hovedstøtte og sele kan let justeres med én hånd, så de passer til barnets højde. Før du fastgør barnet i selen, skal du kontrollere, at hovedstøtten sidder i den korrekte position – lige over barnets skuldre.

BETRÆKKET KAN HURTIGT FJERNES

Når man er på tur, kan betrækket let blive beskidt. Drikkevarer kan blive spildt, og børn kan blive køresyge. Derfor er sædebetrækket designet til at kunne gå i vaskemaskinen, og det kan let tages af, uden at selen skal fjernes, så du hurtigt kan få gjort rent og komme videre.

SOLKALECHE

Solkalechen beskytter dit barn mod solen (UPF 50+) og vinden både i bilen og klapvognen. Designet, så du kan bære babystolen med kalechen i brug.

JUSTERBART HÅNDTAG

Det justerbare håndtag giver dig mulighed for nemt at flytte det bagud og anbringe barnet i babyautostolen. Tryk blot på knapperne på hver side af håndtaget for at låse den op og flytte den. Når autostolen er placeret på gulvet, anbefaler vi, at du klapper håndtaget helt tilbage for at forhindre, at autostolen gynger.

5-PUNKTSSELE

Vi mener, at en 5-punktssele er den sikreste måde til at fastgøre dit barn i en autostol, da den fastholder dit barn sikkert i sædets beskyttende yderste skal. I tilfælde af kollision fordeler selen kraftpåvirkningen over fem punkter, to ved skuldrene, to ved hofterne og et, hvor selen spændes mellem benene. Dette hjælper med at beskytte dit barn mod hele påvirkningen fra kollisionen.

OVERLEGEN SI PUDETEKNOLOGI TIL SIDEKOLLISION – SICT

Britax Römers forbedrede SICT giver overlegen beskyttelse i to trin i tilfælde af sidekollision. Den skubber barnet væk fra kollisionen i en kontrolleret bevægelse og ændrer derefter form, så den kan absorbere den energi, der påvirker barnet. For at opnå beskyttelsen skal du bare justere og tilpasse SICT på den side af autostolen, der er tættest på døren.

NEM AFMONTERING MED CLICK & GO®-HOLDERE

Babyautostolen kan nemt tages af basen eller klapvognen, så den voksne kan bevare en ergonomisk, opretstående stilling, mens autostolen løftes op. Du kan bruge håndtaget bag på babystolen til at låse den op fra basen eller klapvognen og nemt løfte den af.

KAN SÆTTES PÅ KLAPVOGN

På travle dage, hvor du og din baby kører i bilen, kan du gøre dagen nemmere ved at bruge babyautostolen på en klapvogn.

Du skal bare tage babyautostolen med barnet ud af bilen og klikke den sikkert på klapvognen – så er I klar til at tage afsted.

Alle Britax Römer babyautostole kan monteres på alle typer Britax klapvogne med CLICK & GO® adaptere og er også kompatible med andre førende klapvognsmærker. Nogle adaptere fås som tilbehør fra Britax Römer, mens andre kan købes fra klapvognsproducenten.

GODKENDT TIL FLY

På flyrejser beskytter babyautostolen jeres lille barn og gør rejsen behagelig. Kontakt venligst flyselskabet for yderligere information.

RO I SINDET TIL DIN BABYS FØRSTE REJSER

Børn og især nyfødte babyer er de mest sårbare passagerer på vejen, og de har brug for beskyttelse mod enhver mulig påvirkning. Derfor fokuserer Britax Römer udelukkende på at udvikle, teste og forbedre autostole til børn, der overholder de højest mulige sikkerhedsstandarder og overstiger de strenge kontroller for de nye sikkerhedsbestemmelser for autostole til børn (ECE R129).

Det betyder, at når du køber BABY-SAFE2 i-SIZE, køber du også Britax Römers forskning og engagement i dit barns sikkerhed, så du kan nyde alle rejser med dit barn med ro i sindet.

Carmondo anbefaler at bruge et Römer underlag til autostolen, så der ikke laves trykmærker i sæderne.

Find gældende regler og tips til autostole hos Rådet For Sikker Trafik

Yderligere information
Vægt 7500 g
Størrelse 650 × 650 × 800 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.