Basta startspray 250 ML

DKK 50

29 på lager

Varenummer (SKU): 81 98625 Kategori:
Beskrivelse

PRONTO startspray til diesel- og benzinmotorer
Denne start motorspray fra Basta anvendes som starthjælp til alle diesel- og benzinmotorer. Den kan også anvendes til plæneklippere, kædesave, fræsere, biler, både og andre diesel- eller benzindrevne motorer.
Brugsanvisning:
Ryst dåsen grundigt inden brug, og spray motorstarten direkte ind i luftindtaget (luftfilter, indsugning eller karburator) i ca. 2-3 sekunder. Det er ikke nødvendigt at fjerne luftfilteret. Stå ikke i nærheden af luftindtaget når motoren startes. Start motoren. Gentag processen hvis ikke motoren starter første gang. Tænder den fortsat ikke bør tændingssystemet tjekkes.
Bemærk, motorsprayen må ikke anvendes til dieselmotorer med forvarmer. Forsøg ikke at starte en druknet benzinmotor, og brug ikke chokeren ved start.

Yderligere information
Vægt 300 g
Størrelse 69 × 69 × 150 mm
Levering
Vi leverer enten lige til døren eller til nærmeste pakkeshop, idet vi samarbejder med GLS Danmark og DAO.
Carmondo leverer lagervarer på 1-2 hverdage. Dog kan der i ferieperioder forekomme lidt længere leveringstid. Hvis leveringstiden mod forventning er længere end det anførte, kontakter vi dig på e-mail.
Carmondo tager ikke ansvar for tyveri af pakker, som modtageren beder fragtmanden lade stå uden opsyn i garage, opgang eller lignende.
BEMÆRK: Vi er en webshop og har ikke en fysisk butik, hvor varen kan inspiceres.