Carmondo sælger udstyr til bilen
Tips og tricks

Historien om Carmondo – fordi din bil fortjener det bedste udstyr

Det kan godt ligne noget af en jungle sådan at finde rundt i biludstyr og bilpleje. Men fordi folkene bag Carmondo elsker biler og biludstyr, har de kunnet gøre det nemt for dig.

At handle i Danmark skal foregå med danske priser og måske vigtigst af alt med varer, som rent faktisk er i landet. Og så skal kundeservice på dansk selvfølgelig følge med. Sådan har det desværre bare ikke været alle dage. Og for at rode bod på det eksisterer Carmondo.

Alt sammen skabt for at du kun skal koncentrere dig om at finde det helt rigtige sæt fælge til bilen, den helt rigtige autoshampoo eller blot lige det biludstyr ,du står og mangler.

Dansk webshop med biludstyr
Carmondo er en dansk webshop skabt af nogle af de mest erfarne kræfter i branchen. Bag siden står Martin Poorhamidi og Kasper Erling, der samlet har mere end 25 års erfaring i branchen at trække på. Det er samme personer, som sørger for, at landets største bilmesse Auto Show Denmark nu har kørt i fire år, og at Danmarks største bilsite Boosted.dk kan levere bilnyheder og underholdning hver dag.

Selskabet og folkene bag beskæftiger sig da også udelukkende med noget på fire hjul i det daglige. Sådan har det været de sidste mange år, og så bliver det ved at være fremover.

Skarpe tilbud på udstyr til bilen
Derfor kan du være sikker på at få landets bedste online handelsoplevelse, når du benytter dig af Carmondos mange skarpe tilbud. Med en af landets absolut største importører af biludstyr i ryggen, kan Carmondo tilbyde sine kunder over 45.000 forskellige varenumre, som er på lager og klar til øjeblikkelig afsendelse.

Shoppens store netværk betyder, at du kan finde fælge fra anerkendte producenter som BBS og Vossen, plejeprodukter fra de skarpeste hjerner på markedet og meget, meget mere.

Hvor meget mere, spørger du måske? Autostole er svaret. Sikkerhed er en absolut toppriortiet, specielt for familiens mindste størrelser. Også her er Carmondo klar med markedet bedste og sikreste autostole. For sådan er det, og sådan skal det blive ved med at være.

Men det stopper ikke her. Carmondo-universet er under konstant udvidelse. Derfor er det også her, at du kan finde guides og gode råd, når det kommer til bildele. Både når det kommer den korrekte dækstørrelse til dine nye fælge og bilpleje – og selvfølgelig alt der imellem som er bilrelateret.

Related Posts