Snow foam shampoo
Tips og tricks

Derfor skal du bruge foamershampoo til vask af din bil

Hvordan vasker du bedst din bil? Du skal bruge en god foamershampoo, og her fortæller vi dig hvorfor.

Vil du gerne være god ved din bil, skal du selvfølgelig vaske den i hånden. Det gammeldags to-spands-system giver en ren bil, men det er håbløst langsomt. Der findes dog en måde, hvorpå du stadig kan få en skinnende ren slæde uden at bruge hele formiddagen, eftermiddagen og aftenen med.

Og som samtidig får bilvasken til at se spektakulær ud. Vi snakker selvfølgelig om forvasken – eller som det meget populært kaldes, foaming. Foamershampoo skal – som navnet antyder – bruges som skumshampoo forvask før den egentlige vask af bilen.

HVORDAN VIRKER EN SNOW FOAM SHAMPOO?
Shampooens fornemmeste funktion er nemlig at løsne det værste skidt, snavs og insekter, inden du rigtigt går i gang med bilvasken. En god foamershampoo har den egenskab, at den skummer helt fantastisk godt op, så det værste skidt kommer af lakken inden vasken. 

Når du skal vaske en bil selv, får du nemlig altid det bedste resultat, når så meget som muligt af snavset er væk, inden du begynder på selve vasken med svamp. På den måde undgår du kedelige vaskeridser.

Der er flere ting, som gør en foamershampoo god. Den skal foruden at være skånsom mod din bils lak også være drøj i brug, sådan at du ikke skal pøse din skumlanse ind i det for at opnå et tilfredsstillende resultat.

LAD SHAMPOOENS GØRE SIT ARBEJDE
En effektiv forvask sidder på bilen for at gøre sin indvirkning. Forvaskeproduktet i sig selv er også mildt over for lakken, men det er samtidig effektivt nok til at trække det absolut værste af skidtet med sig, når du efter 4-5 minutter skyller bilen over med rent vand.

En god idé er at lade fælgrens gøre sit på de beskidte fælge, når forvaskshampooen alligevel arbejder. Så slår du to fluer med et smæk, når du skyller bilen af første gang. Husk en god fælgbørste, der kan komme ind bag selv de mest kunstfærdigt udformede fælge.

Du kommer langt med en god forvask-shampoo, men du kommer endnu længere med den rigtige højtryksrenser og en god skumlanse. Det rigtige udstyr kan nemlig gøre hele forskellen. Også på om vasken er ridsefri eller ej.

Når du skal have foamershampooen af igen, er det vigtigt, at du begynder oppefra og går nedefter på bilen. Så risikerer du nemlig ikke at trække det tilbageværende skidt med rundt. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på de steder, hvor der kan gemme sig ekstra skidt. Såsom lige omkring vinduesviskere-armene, ved emblemer, spoilere osv.

SÅ SKAL DER VASKES BIL
Herefter kan du gå i gang med at vaske bilen med en god autoshampoo. I dag er udviklingen af de forskellige shampooer kommet så langt, at der findes produkter alt efter laktype, og om din bil eksempelvis er coatet eller ej.

Når du er færdig med vand og sæbe, kan du bruge en god skyllecoating, inden aftørringen er det næste og sidste skridt. Også her er der noget at hente ved at købe de helt rigtige mikrofiberklude første gang.

Tilbage er der kun at sige: Go’ fornøjelse! Resultatet bliver både du og din bil glad for.

Racoon snow foam shampoo

Related Posts