Køleboks til bilen
Tips og tricks

Derfor er en køleboks din bedste ven på køreturen

Der er ikke noget så uappetitligt som en lunken sodavand eller en slatten danskvand i for mange plusgrader. Og da slet ikke på køreturen – derfor kan en køleboks blive den bedste investering, du kan gøre, når det kommer til biludstyr.

Mmh, stik mig lige en køre-cola. Gider du? Så gerne. Skal den være lunken eller lunken? Hvis du kan nikke genkendende til denne lille dialog, så har du afgjort kørt gennem det danske sommerland. Det kan man få nogle smukke kilometer ud af, men nøj, hvor er det træls med lunkne drikkevarer undervejs. Du vil jo heller ikke undvære aircondition, vel?

Nej, det tænkte vi nok. Desværre er det bare stadig sådan, at du skal have rigtig mange penge bundet i fire hjul, hvis du vil have køleboks fra fabrikken af. Modsat aircondition til passagerne i bilen, som efterhånden findes i selv de mindste biler, er andre kølende elementer nemlig stadig en luksus forbeholdt de større og meget dyre biler som eksempelvis Mercedes S-klasse, Audi A8 og BMW 7-serie.

Behøver ikke koste formuer at have køleboks

Men bare rolig, du behøver ikke hive millioner hjem på lønkontoen hvert år for at nyde den luksus, kolde drikkevarer er. Et køleskab til bilen kommer selvfølgelig i mange forskellige størrelser og prisklasser, men det er så absolut muligt at finde en hæderlig køleboks på budget.

Mobicool er eksempelvis en hårdfør sag, der kan tåle lidt af hvert og rumme det meste. Det dobbelte ventilationssystem sikrer desuden en hurtig nedkøling. Køleboksens kompakte størrelse gør den desuden nem at have med ud af bilen også. Med 12 volt og 230 volt-udtag kan du desuden både lade boksen op undervejs eller derhjemme inden afgang.

Så bliver det ikke nemmere og mere behageligt at sætte kursen sydpå. Ja, i det hele taget kan selv den længste køreferie jo bare komme an. Det er i hvert fald slut med brok fra bagsædet, hvis du lige kan traktere de bagerste passagerer med noget køligt til ganen.

Den medbragte madpakke bliver heller ikke samme selvvalgte straf i løbet af turens frokostpause, som det plejer at være. Nuvel, du kører nok ikke forbi diverse fastfood-restauranter uden i det mindste lige at overveje at gøre holdt. Men det bliver nemmere at undvære.

Og så sparer du jo mange penge, når turen går ud i landet. Eller når familien skal på den faste skovtur om søndagen. Køleboksen til bilen bliver jeres bedste ven.

Andre spændende artikler