VW Collection hos Carmondo
Tips og tricks

4 fede gaver fra VW Collection til en ægte VW-entusiast

I Wolfsburg opfandt man ’Folkevognen’. Man har hele bilklasser opkaldt efter modeller, der er trillet – og stadig triller – af samlebåndene. Ikke så sært at Volkswagen er et populært mærke – her er fire fede gaver til den helt store VW-fan.

Hvad giver du til en VW-fan, der allerede har det største VW-produkt af dem alle – nemlig bilen? Og hvis bil nummer to ligger et stykke over budget? Ja, det kunne lyde som noget af et hovedbrud, men sådan forholder det sig faktisk slet ikke. Her har vi fundet fem fede ting, der vil glæde enhver VW-entusiast.  Altså den perfekte gaveidé. Faktisk hele fire af dem.

VW højttaler
VW Bluetooth højttaler
Vi hører alle sammen musik. Og alle har vi forskellig musiksmag. Hvad præcist en VW-entusiast lytter til, skal der vist en sociologi-professor til for at svare kvalificeret på. Men det vil helt sikkert glæde ham eller hende at kunne lytte til sine yndlingstoner fra noget, der minder om favorit-mærket. Derfor er den røde VW Type 1 Bus blevet til en del af Volkswagens officielle kollektion, VW Collection. Se den fine VW Bluetooth-højttaler her!

VW håndklædet
Håndklæde fra VW
Ligesom vi alle lytter til musik, så skal vi alle i bad. Bare engang imellem i hvert fald. Med et officielt VW håndklæde er det lige før, at en VW-fan går i bad flere gange om dagen. Sådan et fås både med flere mønstre og i flere farver. Vildt, at håndklæder kan være originale VW-dele, ikke?

VW uret
Vægur fra VW
Hvis der er noget, vi danskere ud over vejret går op i, så er det tiden. Den skal bare overholdes. At komme for sent er et kæmpe no-go i et samfund med så meget fart på som vores. Kender du alligevel en VW-fan med syvsover-tendenser, er det officielle VW ur måske en rigtig god ide. Væguret fra VW ligner en VW Type 1-bus og fås i klassiske Volkswagen-farver som rød og blå.

VW tegnebogen
VW pung tegnebog
Pengesager er et af de af livets forhold, der bare skal være styr på. Ja, også for en VW-entusiast. Også selvom interessen set ude fra kan synes nok så dyr i forvejen. Pengepungen kan lyde som den lavpraktiske løsning. Men nogle gange er det også det bedste. Så er der styr på alt fra kreditkort til kontanter, benzinkort og hvad vi ellers stopper ned i baglommen alligevel. En VW-mand skal selvfølgelig have en VW pung til den slags.

Du kan finde mange flere fede produkter og gaveidéer fra VW Collection her!

Andre spændende artikler